Jawatan Kosong Terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) di Kuala Lumpur – SPM,Diploma & Ijazah Gaji RM1,500-RM4,000

Jawatan Kosong Terkini di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) di Kuala Lumpur – SPM,Diploma & Ijazah Gaji RM1,500-RM4,000

Daripada sebuah pekan kecil Kuala Lumpur telah menjadi Ibu Kota Negara dan sebuah bandar yang terbesar di Malaysia. Bandar Raya Kuala Lumpur kini menjadi penting dan menjalankan peranan dalam pelbagai bidang termasuk perniagaan, kewangan, pentadbiran, pendidikan, agama, kebudayaan dan sukan.

Hal ehwal perbandaran Kuala Lumpur ditadbirkan oleh satu perbadanan tunggal (corporation sole), sejak 1 April 1961 iaitu Pesuruhjaya Ibu Kota yang kemudian diubah kepada Datuk Bandar Kuala Lumpur apabila Kuala Lumpur dianugerahkan taraf Bandar Raya pada 1 Februari 1972.

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) sebagai :

1. PEGAWAI KEBUDAYAAN B41
2. PENOLONG JURUTERA (AWAM) JA29
3. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
4. PENOLONG PEGAWAI BELIA DAN SUKAN S29
5. PEMBANTU PENILAIAN W19

PERMOHONAN

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.
.
Tarikh tutup permohonan : 24 Mei 2017
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Badan Berkanun
.
Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan Jawatan DISINI
.
Muat turun borang permohonan jawatan DISINI

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*