Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu (JKNT) – September 2016

Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu (JKNT) – 20 September 2016
.
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di PJabatan Kesihatan Negeri Terengganu (JKNT) sebagai :
.
1. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29 (PSH)

Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu adalah cawangan Kementerian Kesihatan Malaysia di peringkat negeri berfungsi sebagai Ibu Pejabat Pentadbiran Perkhidmatan Kesihatan untuk seluruh Negeri Terengganu. Pejabat utama jabatan ini terletak di Tingkat 5, Wisma Persekutuan, Jalan Sultan Ismail, 20920 Kuala Terengganu manakala Bahagian Perkhidmatan Pergigian terletak di Tingkat 1, bangunan yang sama dan Bahagian Perkhidmatan Farmasi terletak di Tingkat 8, Menara Yayasan Islam Terengganu, Jalan Sultan Omar, Kuala Terengganu.

Beberapa unit dari Bahagian Pengurusan dan Bahagian Kesihatan Awam di Bangunan Kuala Terengganu Business Center, Padang Hiliran. Di samping itu tiga unit dari Bahagian Kesihatan Awam iaitu Pejabat Kawalan Penyakit Bawaan Vektor terletak di kawasan Hospital Sultanah Nur Zahirah, Jalan Sultan Mahmud, Kuala Terengganu, Unit Pendidikan Kesihatan terletak di kawasan Klinik Kesihatan Seberang Takir, Kuala Terengganu dan Makmal Keselamatan dan Kualiti Makanan terletak di kawasan Klinik Kesihatan Bukit Tunggal, Kuala Terengganu.

PERMOHONAN

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu (JKNT) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.
.
Tarikh tutup permohonan : 20 September 2016
Lokasi : Terengganu
Sektor : Kerajaan
.
Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan Jawatan DISINI
.
Muat turun borang permohonan jawatan DISINI

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*