Jawatan Kosong Terkini di Kementerian Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sarawak | Kelayakan Diploma & Ijazah | Baru Dibuka!

Jawatan Kosong Terkini di Kementerian Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sarawak | Kelayakan Diploma & Ijazah | Baru Dibuka!

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan dijemput untuk membuat permohonan jawatan kosong di Jawatan Kosong Terkini di Kementerian Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sarawak sebagai :

1. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U41
2. ARKITEK LANDSKAP J41
3. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29
4. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN W29

PERMOHONAN
Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON, dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Untuk makluman lanjut, sila hubungi pejabat Kementerian Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sarawak.

Lokasi : SARAWAK
Tarikh Tutup : 16 JUN 2017
Sektor: Kerajaan

IKLAN KEKOSONGAN

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*