Jawatan Kosong Terkini di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia – Ogos 2016

Jawatan Kosong Terkini di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia – 25 Ogos 2016
.
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia sebagai :
.
1. BRANCH EXECUTIVE / OFFICER
2. BRANCH OFFICER
.
Tarikh tutup permohonan : 25 Ogos 2016
Lokasi : Kuala Lumpur & Sabah
Sektor : Berkanun
.
Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad atau lebih dikenali sebagai Koperasi Tentera ditubuhkan pada 12 November 1960 sebagai sebuah koperasi jimat cermat dan pinjam meminjam (thrift and loan). Pada tahun 1975, Koperasi Tentera telah bertukar menjadi sebuah koperasi serbaguna (multipurpose) hingga ke hari ini.

Objektif utama Koperasi Tentera adalah untuk meningkatkan taraf sosio ekonomi dan kebajikan anggota ATM. Keanggotaan Koperasi Tentera terbuka kepada seluruh anggota ATM dan semua kakitangan awam yang berkhidmat dengan Kementerian Pertahanan. Jumlah keanggotaan berakhir 31 Ogos 2015 ialah seramai 153,115 orang dengan kumpulan wang anggota termasuk yuran terkumpul dan modal syer sebanyak RM1.144 bilion.

Koperasi Tentera menawarkan produk kewangan iaitu skim pembiayaan berlandaskan syariah, Ar-Rahnu dan Skim Takaful Berkelompok ATM dan produk-produk insuran yang lain. Koperasi Tentera juga terlibat dengan aktiviti pelaburan secara terpilih seperti termasuk pelaburan strategik masing-masing dengan 30% pegangan saham di dalam Great Eastern Takaful Malaysia Berhad dan Pacific Mutual Fund Berhad.
.
Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan DISINI
.
Muat turun borang permohonan jawatan DISINI

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*