Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Zakat Selangor (MAIS) – September 2016

Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Zakat Selangor (MAIS) – 29 September 2016
.
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Lembaga Zakat Selangor (MAIS) sebagai :
.
1. Pengurus Bait Al Hasanah
2. Physiotherapists
3. Nurse
4. Technical Executive
5. Eksekutif Perancangan Korporat

Lembaga Zakat Selangor (MAIS) yang ditubuhkan 20 tahun lalu, begitu sinonim dengan pengurusan zakat di Negeri Selangor. Sebagai institusi zakat yang memegang amanah, LZS (MAIS) terus komited menguruskan dan memanfaatkan potensi kutipan zakat serta memastikan pengagihan zakat yang dilaksanakan efisien, efektif dan berkesan selaras dengan tuntutan syarak.

Dengan motto ‘Meneraju Perubahan’, LZS (MAIS) sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggannya iaitu pembayar dan penerima zakat. Dibantu dengan tenaga lebih 400 orang warga kerja serta disokong oleh 25 buah cawangan LZS di seluruh Selangor, LZS (MAIS) terus menjalankan amanah sebagai amil dan amilin yang mempunyai integriti, jujur dan telus dalam melaksanakan tanggungjawabnya.

PERMOHONAN

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.
.
Tarikh tutup permohonan : 29 September 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Badan Berkanun
.
Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan Jawatan DISINI
.
Muat turun borang permohonan jawatan DISINI

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*