Jawatan Kosong Terkini di Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) –September 2016

Jawatan Kosong Terkini di Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) – 19 September 2016
.
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) sebagai :
.
1. Jurumovan / Barista K1 (10 Kekosongan)
2. Jurujual / Helper K2 (10 Kekosongan)

Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Federal Agricultural Marketing Authority atau FAMA) merupakan sebuah agensi pemasaran di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani. FAMA bertanggungjawab dalam pemasaran produk agromakanan seperti sayur-sayuran dan buah-buhan serta produk -produk industri asas tani

Bagi memacu sektor pemasaran domestik dan antarabangsa, FAMA berperanan dalam pemasaran hasil produk agromakanan dan meningkatkan pendapatan pengeluar. FAMA juga berperanan dalam memastikan produk pertanian dan industri asas tani tersedia dan boleh diperolehi pada harga yang mampu dibayar oleh pengguna.

PERMOHONAN
Borang permohonan boleh dimuat turun dari laman web Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) di pautan dibawah dan borang yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke :

Cawangan Kopiesatu, Dot 3, No. 28 & 29, Jalan 2/8
Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA), Bangunan FAMA Point, Lot 17304, Jalan
Persiaran Satu, Bandar Baru Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor

Semua permohonan hendaklah lengkap dengan Salinan Sijil, Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran yang disahkan. Calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk ditemu duga.

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.
.
Tarikh tutup permohonan : 19 September 2016
Lokasi : Selangor
Sektor : Badan Berkanun
.
Muat turun iklan jawatan dan syarat permohonan Jawatan DISINI
.
Muat turun borang permohonan jawatan DISINI

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*