Vacancy

Pelbagai Jawatan Di Karnival Kerjaya Idea Bina Negara Anak Muda Keluarga Malaysia

Pelbagai peluang pekerjaan di karnival kerjaya ini, bakal majikan menanti anda! Anda hanya perlu buat pra-pendaftaran sekarang!
Pinterest LinkedIn Tumblr

Pelbagai Jawatan Di Karnival Kerjaya Idea Bina Negara Anak Muda Keluarga Malaysia

Berita baik buat pencari kerja di luar sana yang menantikan karnival kerjaya terutamanya graduan dan pekerja yang diberhentikan kerja! Kementerian Sumber Manusia dengan kerjasama PERKESO akan mengadakan Temu Duga Terbuka Karnival Kerjaya Idea Bina Negara Anak Muda Keluarga Malaysia secara bersemuka pada 4 Oktober 2022 di UiTM Shah Alam..

Pelbagai peluang pekerjaan melibatkan pelbagai majikan menanti anda! Anda hanya perlu buat pra-pendaftaran untuk sertai temu duga yang akan dijadualkan nanti. Tunggu apa lagi? Rugi jika anda lepaskan peluang ini.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lebih lanjut berkenaan karnival ini yang dilaksanakan dan cara buat pra-pendaftaran bagi yang berminat untuk sertai.

Maklumat Program

  • NAMA PROGRAM : Karnival Kerjaya Idea Bina Negara Anak Muda Keluarga Malaysia
  • ANJURAN : PERKESO & Kementerian Sumber Manusia
  • TARIKH : 4 Oktober 2022 (Selasa)
  • TEMPAT : UITM Shah Alam
  • MASA : 9.00 pagi hingga 5.00 petang

Senarai Majikan Terlibat

Antara majikan yang terlibat menawarkan jawatan kosong melalui program ini adalah:

karnival kerjaya

Cara Daftar

Pencari kerja di luar sana yang berminat untuk sertai temu online yang ditawarkan boleh buat pendaftaran secara online sekarang melalui pautan berikut:

DAFTAR TEMUDUGA KARNIVAL KERJAYA

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi pegawai bertugas, Aisha di talian 019 611 1752 atau Awatif di talian 019 612 7971.

Senarai Jawatan Ditawarkan

Berikut adalah senarai jawatan kosong yang ditawarkan di temuduga terbuka Program Youth Career:

karnival kerjaya karnival kerjaya karnival kerjaya karnival kerjaya

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan jangan lepaskan peluang ini, untuk ibu bapa juga boleh menambah pengetahuan dalam bidang kerjaya terkini bagi membantu anak-anak yang masih di sekolah menengah membuat keputusan dalam kerjaya di masa hadapan mereka nanti. Jom meriah kan karnival kerjaya idea bina negara ni!

1 Comment

  1. That far ground rat pure from newt far panther crane lorikeet overlay alas cobra across much gosh less goldfinch ruthlessly alas examined and that more and the ouch jeez.

Write A Comment